Website Live

Uncategorized

Het was een memorabel moment waar ik erg trots op ben. Vooral de mensen in de buurt zijn zo lief geweest en hebben zoveel veren in m’n kont gestoken! De website wordt nog niet zoveel bezocht op het moment, daar moet ik me nog even voor inlezen, dus dat is nu nog een puntje op m’n to do lijstje.

Maar de mensen (vooral vrouwen) in mijn omgeving hebben massaal gedoneerd en de loods barst bijna uit z’n voegen. Het is niet te geloven hoeveel hartverwarmende reacties ik heb ontvangen en hoe positief men reageert! De meeste kleertjes worden gewassen en wel aangeleverd, al begrijp ik ook wel dat de ontvangende moeder de kleertjes zelf ook nog een paar keer wil wassen.

Zoals gezegd zit er absoluut rek in de aanwas van nieuwe kleding, al gaat het echt al heel goed. Waar ik me eigenlijk nu meer op moet gaan focussen is de weg naar de moeders die ik kan verblijden met een nieuwe garderobe voor hun baby. Deze weg kan ik volgens mij het best online uitzetten. Het bereik is dan veel groter dan de gemeente waar ik nu leef.