Verlaag je energietarief met Consumind

Uncategorized

Zit je al meerdere jaren bij de zelfde energieleverancier? Of ben je overgestapt maar heb je een contract met een welkomstcadeau afgesloten? Dan is de kans groot dat het energietarief dat je betaalt flink te hoog is! Je kunt je energietarief gemakkelijk verlagen met de hulp van Consumind. Lees hieronder de uitleg waarom je dit moet doen en hoe je dit kunt doen.

Voordeel van je kosten bekijken

Er zijn verschillende voordelen te bedenken van het verlagen van je energietarief. Je kunt hier zomaar honderden euro’s per jaar mee besparen. De gemiddelde besparing van een huishouden in Nederland op hun energiecontract ligt rond de €200,-. Dit kun je al realiseren met 5 minuten van je tijd. Toch mooi meegenomen! Daarnaast zorg je ervoor dat je contract up-to-date blijft. Wanneer je een paar keer per jaar je energiecontract vergelijkt met de contracten die gelden op dat moment, weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je gas en stroom.

Met behulp van Consumind je energietarief verlagen

Als je je energietarieven vergelijkt met de huidige tarieven en je ziet dat je teveel betaalt voor je gas en stroom, dan heb je de mogelijkheid om over te stappen. Dit kun je doen met behulp van Consumind. Zij kunnen je helpen bij het verlagen van je energietarief en bij de overstap. Vul het huidige jaarverbruik van je woning, je postcode en huisnummer in op de website, klik op de knop en start direct met het vergelijken. Je ontvangt een overzicht van alle tarieven per mail maar je kunt ook vergelijken via de website.

Je krijgt na het invullen van je gegevens verschillende contracten te zien met het voordeligste energietarief. Ook krijg je de berekening te zien van de maandelijkse en jaarlijkse kosten op basis van jouw jaarverbruik. Zo weet je gelijk wat je moet betalen. Mocht je willen overstappen, dan kun je dit al regelen in drie stappen. Kies een contract, vul je gegevens in en verstuur de aanvraag. Je hebt dan veertiendagen wettelijke bedenktijd. Na die tijd zal je nieuwe contract in gaan. Zo gemakkelijk kun je je energietarief verlagen via Consumind, prettig geregeld!