Moeders verblijden

Uncategorized

De eerste moeder kan ik me nog goed herinneren. Er zit toch wat gene en schaamte in een vrouw die afhankelijk is van gebruikte kleding. Het was ontroerend om te zien hoe blij ze was met de ‘jipbabykleertjes’. In mijn werk hoor ik natuurlijk ook vaak het verhaal achter de situatie en hoe deze is ontstaan. Natuurlijk hoor ik dit aan en leef ik met de moeders mee, maar ik probeer me ook zoveel mogelijk af te sluiten voor de ellende en dit niet mee te nemen naar huis.

Mijn zelfbeeld veranderde met Detox plus

Als je kijkt naar mijn eigen waarde dan moet ik eerlijkheidshalve toegeven, dat ik me veel beter voelde vanaf het moment dat ik er beter uit ging zien. Ik ben gezonder gaan eten, plus ik heb wat hulpmiddelen gebruikt. Afvallen met detox plus, Dat is wat ik zag staan in een Facebook bericht van een healthpagina die ik geliked heb en zo af en toe een bericht van binnen krijg. ik klikte erop en kwam op de detox plus pagina terecht. Een soort Detox plus review pagina zeg maar. Ik heb alles doorgenomen en kon een Detox proefpakketje bestellen. Zo gezegd, zo gedaan. De resultaten die mochten er zijn. Het gezonde eten in combinatie met de Detox plus deden me goed

Positieve draai

Het was juist de bedoeling een positieve draai te geven aan mijn situatie en het wereldbeeld van Jip. Gelukkig gaat dit me goed af, al kom ik ook nog wel eens een verhaal tegen waarvan de haren in m’n nek overeind gaan staan. Het leven is echt geen krentenbol, maar als je iets voor een ander kan betekenen doe dat dan, hoe schrijnend je eigen positie ook is. Want wat hebben we eraan? Wat bereik je met het herhalen van je miserabele leven naar jezelf toe? Helemaal niets.

Een focus op iets goeds, al is het maar zo klein, zal jou en je omgeving goed doen. Je zal zien dat als je deze instelling eenmaal oppakt je ook goede dingen gaan overkomen. Karma heet dat geloof ik. Spiritualiteit is helemaal niks voor mij en ben er ook nooit mee bezig geweest, maar in deze ben ik het levende bewijs dat bovenstaande klopt.