iPhone reparatie

Iphone repareren

 

Dorien is een van de moeders die ik al een paar keer blij heb kunnen maken en mij daar altijd heel dankbaar voor is. Zo hebben we met de tijd een mooie vriendschap opgebouwd en komt ze af en toe eens langs voor een kopje koffie en om wat bij te praten of om mee te helpen met andere moeders blij te maken. Het geeft me altijd weer een fantastisch gevoel als ik zie hoe ik deze vrouwen op een liefdevolle manier kan helpen en de laatste keer dat Dorien mij een bezoekje bracht was dat geen uitzondering.

Deze keer had het echter niets met kinderkleding te maken maar met een iPhone van haar buurman waar ze per ongeluk met de kinderwagen overheen was gereden en het geld niet had natuurlijk om deze voor een nieuwe te vervangen. Helemaal in wanhoop kwam ze mij haar verhaal vertellen. Bovendien is haar buurman een man van ver in de 60 en wilde beslist zijn iPhone vergoed hebben iets waar ze dus zeker niet onderuit zou kunnen komen.

Ik had de website van www.gsm-paradise.nl netjes op mijn computer bewaard (je weet maar nooit!) en vertelde haar mijn verhaal over de batterij vervangen van de iPhone en dat ze me daar snel hadden geholpen tegen een scherpe prijs en ik er bovendien van overtuigd was dat ze hier niet alleen batterijen vervangen maar ook iPhone repareren. Ik kon de opluchting al in de ogen van Dorien zien. Samen zijn we de volgende dag even langs gegaan met de iPhone van haar buurman. Het enige wat er mee aan de hand was, was het scherm wat gebroken was de rest werkte allemaal prima. Een paar uur later kon Dorien de iPhone aan haar buurman overhandigen en was haar probleem opgelost. Of ze blij was? Heel blij! En heeft hier ook nog eens flink wat geld mee bespaart. Zo hadden we dus samen die dag een super goed gevoel opgedaan!