Hoe toen verder

Uncategorized

Waar ik me niet bewust van was was het feit dat de burgemeester van onze stad in de zaal zat en geraakt was door mijn verhaal. Na afloop kwam hij naar me toe en gaf aan achter dit bijzondere initiatief te staan en waar mogelijk te willen ondersteunen. Dit gegeven was voor mij een eer, maar ook heel praktisch.

De burgemeester gaf aan graag een potje aan te breken om mijn initiatief met subsidies te bekostigen. Dit gaf een enorme opluchting. Ik had m’n hoofd al gebroken over hoe ik zorgde voor voldoende opslag en hoe ik in godsnaam marketingtechnisch dit idee aan de man (maar in het bijzonder vrouw) kon brengen. Ik kon moeilijk een internetbureau vragen of ze m’n website gratis wilde bouwen en verzorgen, ik had natuurlijk geen rooie cent!

Direct werd ik in het alom bekende spreekwoord bevestigd, wie goed doet, goed ontmoet. Het heeft even geduurd voor het geld beschikbaar was, maar het is er wel gekomen. Ik heb een mooie website laten bouwen en heb zelf een cursus gevolgd om deze te onderhouden en up to date te houden. Hierdoor heb ik nu verstand van websites! Weer een plus! Mijn kennis is verrijkt en daardoor voel ik me nog zekerder over m’n eigen kunnen.