Hoe gaat het nu

Uncategorized

Ik kan oprecht zeggen gelukkig te zijn. Het staat in schril contrast met toen ik aan dit initiatief begon. Misschien ben ik wel nooit zo gelukkig geweest. Het is een verademing kan ik je zeggen en ik gun iedereen zo’n ommekeer. Het kwam niet vanzelf en de weg is lang en hobbelig geweest, maar absoluut de moeite waard. Ik heb door m’n werk een hele leuke alleenstaande vader ontmoet en hij helpt me nu om samen hier een succes van te maken. Ook kan ik zeggen dat ik voor Jip een betere moeder ben geworden. Eentje die vrolijk is en de zonnige kant van het leven ziet. Dat merk je aan die jongen.

Het gaat goed op school en hij heeft een rijk sociaal leven. Helaas geen contact met z’n vader, maar daar heeft hij nu een stief papa voor in de plaats. Het contact tussen die twee is hartverwarmend om te zien en ik weet dat dat niet altijd zo is, maar ik ben blij dat het hem wel gegund is. Voor iedereen die in dezelfde situatie zit als ik zat: er is echt licht aan het einde van de tunnel en doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor je kind!

Nono Kinderkleding

Over licht aan het einde van de tunnel gesproken. Afgelopen week kreeg ik een email van het kinderkleding merk Nono. De marketing manager van Nono had via een kennis van mij hoogte gekregen van de situatie waar wij ons in bevonden. Geld voor eten was al schaars, laats staan geld voor kinderkleding. Nono kinderkleding is toen met een geweldig gebaar gekomen. Zij boden mij en indirect Jip 2 jaar lang gratis kleding aan. Op deze manier hebben zij het gevoel dat ze een steentje bij kunnen dragen aan de situatie waar wij ons in bevinden. En op deze manier schepen zij ook wat goodwill bij potentiƫle kopers en brengen zij het mer Nono superpositief in het licht.