Financial lease

financial lease

Met de tijd en naar veel worstelen met het leven zijn er zoveel veranderingen gekomen dat het me duidelijk is geworden dat het geluk echt van je eigen afhangt en niet van datgene wat erom je heen is. Na een hele poos hard gewerkt te hebben en bovendien ook nog eens mijn eigen ditjes en datjes op een rij te hebben gezet zoals afvallen de doneringen en veel moeders blij is het er dan toch van gekomen om wéér een stapje verder te doen en nog meer moeders te kunnen bereiken.

 

FINANCIALLEASE

Voor deze stap had ik dus een auto nodig waarvoor ik direct naar een lease bedrijf ben gestapt zodat het me eens allemaal goed uitgelegd zou kunnen worden. Waarom leasen? Dat is misschien wel een beetje overbodige vraag he, en het antwoord daarop is, omdat ik het geld niet heb om een auto te kopen en financiallease voor mij een super uitkomst is om een auto te kunnen rijden die na de lease periode toch van mij is.

Met een financiallease programma betaal je een maandelijks bedrag voor een bepaalde periode na deze periode is de auto van jou. Bovendien is dit plan niet al te duur en helpt het mij ontzettend veel om veel meer moeders te bereiken. Ik hoefde er ook niet lang over na te denken om deze stap te nemen.

Bij het lease bedrijf waar ik naar toe ben geweest kwam het allemaal vlot voor elkaar. Een klein financieel onderzoek wat papieren in orden maken en het was voor elkaar. De volgende dag kon ik mijn autootje al op gaan halen en ben ik nu dus de trotse eigenaresse van een leuke Volkswagen Up die mij en m´n boeltje overal naar toe brengt en wat me maandelijks zo´n € 137 euro kost. Ben dus weer helemaal blij dat snap je.